Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : yang

Τηλεφωνικό νούμερο : 008615130803025

WhatsApp : +8615130803025

Free call

Οφέλη των καθαριστών εγχυτήρων καυσίμων

April 24, 2022

τελευταία εταιρεία περί Οφέλη των καθαριστών εγχυτήρων καυσίμων

οι καθαριστές εγχυτήρων καυσίμων προσφέρουν μια μυριάδα των πλεονεκτημάτων όπως:

  • Καλύτερη οικονομία καυσίμων. Με τη χρησιμοποίηση των υψηλής ποιότητας καθαριστών εγχυτήρων καυσίμων μπορείτε να βελτιώσετε την απόσταση σε μίλια αερίου. Δεδομένου ότι τα ακροφύσια των εγχυτήρων είναι απαλλαγμένα από τις καταθέσεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα βέλτιστο σχέδιο ψεκασμού και να παραδώσουν το ακριβές ποσό καυσίμων.
  • Χαμηλότερες εκπομπές. Όταν κρατάτε και των δύο, τους εγχυτήρες και τον κολπίσκο αέρα, καθαρός μπορείτε να εξασφαλίσετε τις χαμηλότερες εκπομπές πιθανές που καθιστούν το ευκολότερο να περάσετε MOT και άλλες εκπομπή-σχετικές δοκιμές.
  • Προστατεύστε την εξάτμιση και τα συστήματα εκπομπών. Τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας όπως τον καθαριστή ταχύτητας Teclfow διατηρούν τη δύναμη καθαρισμού του ακόμα και μετά από την έξοδο της αίθουσας καύσης. Το αποτέλεσμα είναι ότι το πλήρες σύστημα εξάτμισής σας «επίσης θα αφαιρεσθεί τον άνθρακα». Με λίγα λόγια, οι αισθητήρες οξυγόνου, EGR η βαλβίδα, και ο καταλυτικός μετατροπέας θα ωφεληθούν επίσης από τη διαδικασία καθαρισμού.
  • Αποτρέψτε τις διαλείψεις μηχανών. Όταν αφήνονται αφύλακτες, οι διαλείψεις μπορούν να βλάψουν τη μηχανή σας. Γίαυτό είναι σημαντικό να μειωθεί η πιθανότητα των διαλείψεων όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τη διατήρηση του ολόκληρου συστήματος παράδοσης καυσίμων σας καθαρού, χαμηλώνετε αποτελεσματικά τα περιστατικά διαλείψεων.
  • Χαμηλότερα κόστη συντήρησης. Όπως αναφέρεται ήδη στο άρθρο, η συγκέντρωση άνθρακα βάζει τα εσωτερικά μέρη της σε κίνδυνο μηχανής. Γίαυτό η εκτέλεση των κανονικών καθαρίζοντας υπηρεσιών εγχυτήρων καυσίμων σας κερδίζει σίγουρα χρόνο και χρήματα.
  • Γενική απόδοση μηχανών αύξησης. Χωρίς οποιαδήποτε αμφιβολία, ανεξάρτητα από την τεχνολογία εγχυτήρων καυσίμων, ένα άνθρακας-ελεύθερο σύστημα καυσίμων θα λειτουργήσει στη μέγιστη απόδοση, σημαίνοντας θα απολαύσετε καλύτερο driveability, την αυξανόμενη ιπποδύναμη, και την καλύτερη απάντηση.
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

15130803025@139.com
+8615130803025
008615130803025
008615130803025