Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : yang

Τηλεφωνικό νούμερο : 008615130803025

WhatsApp : +008615130803025

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Έχουμε την πλήρη διαδικασία παραγωγής, επιστημονική δοκιμή για να εξασφαλίσουμε ποιότητα των προϊόντων, εισαγόμενη εργοστάσιο προηγμένη τεχνολογία, χρησιμοποιώντας την αυτόματη γραμμή συνελεύσεων και την προηγμένη συσκευασία που προστατεύουν τον εξοπλισμό για να εξασφαλίσουμε ότι τα ελαττωματικά ή κάτω του μετρίου προϊόντα δεν θα παραδοθούν στους πελάτες μας. κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών.

Τελειωμένη - τα προϊόντα έχουν περάσει τη δοκιμή απόδοσης, brust δοκιμή, δοκιμή αντοχής, δοκιμή διαρροής και δοκιμή γήρανσης.
Δοκιμή απόδοσης, δοκιμή Brust, δοκιμή αντοχής, δοκιμή διαρροής.

Έτσι, τα προϊόντα στην επιχείρησή μας είναι εγγυημένα της ποιότητάς τους.

Cangzhou Aisende Automotive Electronics Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Cangzhou Aisende Automotive Electronics Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Cangzhou Aisende Automotive Electronics Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

 

 

 

 

 

 

OEM / ODM

Το Aisende είναι μια αξιόπιστη επιχείρηση που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την κατασκευή των εγχυτήρων καυσίμων και των εγχυτήρων Denso

 

Τα χαρακτηρισμένα προϊόντα μας παρέχουν τα τυποποιημένα σχέδια και τις λύσεις OE μέσω του αυστηρού δομικού σχεδίου των μηχανικών, της υλικών επιλογής και της δοκιμής προϊόντων.

 

Ανυπομονούμε συχνά να συνεργαστούμε με τους πελάτες για να παρέχουμε από κοινού σε όλο τον κόσμο τα καλύτερα προϊόντα για την παγκόσμια αγορά, έτσι χαιρετίζουμε τις εξωτερικές διαμέτρους αρσενηκού σπειρώματος cOem και έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες.

Ε & Α

Όσον αφορά στα προϊόντα, εστιάζουμε πάντα στην ποιότητά της. Όλα τα προϊόντα πρέπει να ξαναεπιθεωρηθούν και να ξαναπακεταθούν στις αποθήκες εμπορευμάτων μας. Η ομάδα Ε&Α μας αναμιγνύεται 10~15 επαγγελματικό και πεπειραμένο προσωπικό, που εστιάζει στην έρευνα και την ανάπτυξη. Επίσης έτοιμος να απαντήσει και να λύσει στην ερώτηση από τους πελάτες και την εργασία με τις πωλήσεις για να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία πελατών.

 

Cangzhou Aisende Automotive Electronics Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

15130803025@139.com
+008615130803025
008615130803025